Längesen!

Det var ett tag sen jag bloggade, men har inte haft tid helt enkelt! Som Sanna har skrivit så har Jessica varit här och hälsat på hela helgen, så det har varit fullt upp. Vi har hunnit med mycket! Bland annat hoppat i snöhögar, haft mysig tjejkväll och sjungit Disney Singstar ;) de va jättekul, så nu har Camilla och jag bestämt att vi ska köpa det, fast det svenska!

Idag slutade jag 15.15. Alice följde med hem tills hennes buss kom. Åt misslyckade bullar som var jättegoda! Så så misslyckade va dom ju inte ;) När hon gått till bussen satte Camilla och jag oss framför tvn och kollade på Peter Pan (Med Jeremy Sumpter). Riktigt bra faktiskt, fast jag somnade.. xD

Nyss fått kläderna jag beställde från Cellbes! :) Vit kofta + linne och sommar skor! Det gäller att vara tidig ;) Och efter det så städade jag och Camilla ut våra garderober. Det blev inte så mycket slänga, men några plagg i alla fall! Det blev mest att kläderna jag inte ville ha gav jag till Camilla, och dom inte hon ville ha gav hon till mig ;)
Jaa, de va väl allt jag hade att säga.. Nu ska jag väl bara sitta här och slappa resten av kvällen! ;)

// Jessica 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0