Lite nytt

Har glömt att lagt upp bild på lite grejer som Camilla och jag köpt, så allteftersom vi kommer på det så lägger vi upp det, haha. Här är i alla fall lite grejer:


Lite olika böcker från Erikshjälpen. Har faktiskt första Tillbaka till framtiden boken redan, så det var lite kul att vi hitta tvåan :). Den understa köpte vi idag.


Mitt nya "fina" glasögonfodral... Det svarta jag hade höll på gå sönder, och det här var det enda hon hade kvar. Säger som hon på Hartman sa; Jag tappar åtminstonde inte bort det ;).

Sen köpte vi såna där solglasögon man har ovanpå vanliga glasögona, eftersom vi måste ha glasögon när vi kör bil.



En t-shirt från Stadium. Det var två för 200 så den andra kommer väl upp här snart den med, haha. Sen så köpte vi en dragkedja på Erikshjälpen eftersom Camilla och jag ska sy shorts! Och det sista på bilden är ett band. Mamma fick en filt av mormor som var jättefint inslagen i det där bandet. Så vi fick det, haha. Köpte även ett blått rutigt tyg på erikshjälpen som Camilla och jag ska göra pyjamasshorts av! Så då blir det där bandet perfekt att ha i midjan! :)

Js det var allt just nu, haha. Fick paket från H&M som ska fotas såfort det har vädrats, sen så ska vi fota dom nya mobilerna när vi har knäppt igång dom, sen tror jag inte det är något mer ;).


// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0