Gamla inlägg

Sitter och läser igenom gamla inlägg från typ Mars-April 2010 här på bloggen.Vi skrev alltid så utförligt då, det gör vi aldrig nu, måste nästan börja med det, det är ju jättekul! :)

Då kollade vi en massa på fotboll, gick ut och gick 40 minuter varje dag och kollade på massor av filmer. Hur hann vi det egentligen??

Ska sätta mig framför tvn nu, kanske äta lite Nutella. Är hungrig, haha! Imorgon är det inget speciellt som händer, ska bara ta det lugnt :).

Om det inte är superhalt på söndag tänker jag gå ut och gå! Bara för att jag skriver det blir det säkert inte så, haha..

Nästa vecka så går vi vanlig skoldag på måndag, sen på tisdag ska Camilla och jag till Gävle för att kolla tandställningen och sen på onsdag så har vi en lektion till 11 och sen julavslutning och jullov!! Jag som var så lycklig över att ha sista naturkunskapslektionen innan lovet i onsdags och så ska vi ha en till :( Tur att jag är klar med allt man ska göra i alla fall!


Hahaha, den här påminner mig om en bild jag hade på min gamla msn där det var en pingvin som slog den andra så den brakade genom isen! xD


// Jessica

Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

- Vinnaren av Isadora-lacket finns nu presenterad! :) Vad kul att du var med och tävlade!Hoppas du vill vara med i min nya tävling!

http://adaras.se/2011/december/lucka-17-vinn-valfri-vara-fran-runns-eller-e.html#comment



Var gärna med i de andra tävlingarna om du inte redan är det! :D

http://adaras.se/category/tavlingar.html

Ha en fin helg! Kram! <3

2011-12-17 @ 00:59:26
URL: http://adaras.se
Postat av: emmelist

gävle e fint de!

2011-12-17 @ 04:15:40
URL: http://www.emmelist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0