18 Januari

Hej! Var som sagt till Gäve för tandställningen idag. Fick en till tandställning, så kan knappt äta eller svälja. Sen efter det var vi och shoppade först i Winn-huset, sen i Flanör, sen till nian där pappa parkerat bilen och efter det åkte vi till Valbo, haha. Köpte tre tröjor, jeans, väska, strumpbyxor och 8 par trosor för bara 450 kronor! Jättebilligt ju. I och för sig var allt på rea, men ändå! Kommer bilder imorgon troligtvis.

Har precis beställt från välaboden.se också. Såna där Konadplattor som Sanna också beställde :). Men det blev jättekonstigt, för när vi tryckte på godkänd order så kom det ett mail där det stod att man ska betala med postförskott, och paketet kommer levereras direkt hem, vilket jag inte riktigt förstår? Hur kan det vara så? Kommer dom och lämnar det själv eller? Det är ju jättekonstigt. Man brukar ju gå och hämta ut det på posten  vanliga fall. Sen fick man ett mail om att det var nåt som inte funka, så först då fick man reda på att frakten skulle gå på 70 kronor till, och så var man tvungen godkänna den igen. Men nu tror jag det löser sig, får hoppas att man får sakerna i slutet på den här veckan :).

Åkte imorse vid 8, och kom hem vid 18. Blev en väldigt lång dag! Imorgon blir det skolan som vanligt, och Camilla och jag måste komma ihåg att prata med syon!

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0